Keuken Spuiten | Keuken Beitsen
26580
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26580,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Keuken Beitsen

‘Keuken Beitsen bij Spuiterij Jansen’

Uw keukenkastjes kunnen in België of Nederland in onze professionele meubelspuiterij gebeitst worden. Uiteraard kunnen wij als u dat wenst uw keuken op komen halen en bezorgen nadat wij deze in de beits gezet hebben. Hieronder ziet u twee voorbeelden van kantoormeubelen die wij gebeitst hebben. Let op de prachtige structuur van het hout die goed zichtbaar is na de beits behandeling. Dit effect is uiteraard ook mogelijk als u uw keuken laat beitsen.

Offerte Aanvragen

Keuken Beitsen

In onze spuiterij kunnen we uw keuken ook beitsen. Hiermee blijft de houtstructuur behouden en geeft u prachtig uitstraling aan uw keuken. Beitsen houdt in dat we een transparante of dekkende laklaag op het hout spuiten zodat vezels van het hout een mooi uiterlijk krijgen.

In onze spuiterij wordt gebruik gemaakt van een breed scala aan beitsen en patines waarmee allerlei effecten en structuren gecreëerd kunnen worden. Zo kan de nadruk gelegd worden op de houtnerf, maar kunnen ook de poriën van uw houten keuken geaccentueerd worden.

Nadat uw keuken in de beits is gezet, spuiten wij een beschermende lak over uw keukenkastjes. Deze laklaag heeft als doel niet alleen het hout beschermen, maar dient ook ter verfraaiing van uw keuken. Als u wilt kunt u ook kiezen voor een glanzende laklaag om een spiegelend effect te creëren.