Keuken Spuiten | Hoogglans
26835
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26835,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Hoogglans

‘Laat uw keuken in hoogglans spuiten’

Hoogglans is een van de afwerkingen waarvoor het meest gekozen wordt binnen onze interieurspuiterij. Het moge duidelijk zijn dat uw keuken niet op locatie in hoogglans gespoten kan worden. Interieurspuiterij Jansen heeft twee meubelspuiterijen, één in Kinrooij, België en de ander in Nuenen, Noord-Brabant. De locatie in Nuenen is in 2010 betrokken en beide professionele spuiterijen voldoen aan alle veiligheidsnormen.

U bent uiteraard van harte welkom in onze spuiterij om uw keuken te komen brengen om deze in hoogglans over te spuiten. Als u uw keuken in hoogglans wilt laten spuiten, neem dan contact op met Interieurspuiterij Jansen zodat al uw wensen besproken kunnen worden.

Offerte Aanvragen

hoogglans-nieuw-3

Keuken hoogglans?spuiten

Bent u toe aan een keuken met een moderne uitstraling? Dan kunt u uw keuken in hoogglans laten spuiten. Hoogglans behoort tot de specialiteiten van Interieurspuiterij Jansen en de lak geeft een prachtige spiegelende uitstraling. Als u uw keuken in hoogglans laat spuiten wordt deze gepolijst met uiteindelijk een schitterend resultaat.

Dankzij de jarenlange ervaring in het spuiten van hoogglans keukens, weten we dat een goede voorbereiding van cruciaal belang is voor het beste resultaat. Uw keuken wordt voordat deze in hoogglans gespoten wordt dan ook zorgvuldig geschuurd. Dit gebeurt zowel machinaal als met de hand. De basis bestaat uit een polyester grondlaag die styreen vrij is en zakt niet in. Daarmee is deze laag uitermate geschikt als grondlaag en spuiten wij de hoogglans lak eroverheen.

Wij zullen uw keuken veelal liggend in hoogglans overspuiten.

Keuken hoogglans overspuiten

Dankzij de eigen mengmachine is spuiterij Jansen in staat uw keuken in elke gewenste kleur hoogglans te spuiten. De jarenlange ervaring heeft het spuiten van keukens in hoogglans tot onze specialiteit gemaakt. Met kleur geeft u een gevoel van warmte en ruimte in uw keuken. Het beste kan gekozen worden voor een hoogglans kleur die bij uw werkblad en spatwand past, maar de keuze is uiteraard aan u.

Een onopvallende, veilig kleur kan een rustgevend karakter aan uw keuken geven, maar uiteraard kunt u uw keuken ook in een felle kleur in hoogglans laten spuiten. Alle wensen zijn mogelijk in onze spuiterij.

keuken-hoogglans

Hoogglans Spuitwerk

Veel tevreden klanten hebben al hun keuken door Interieurspuiterij Jansen in hoogglans laten overspuiten, maar het zijn uiteraard niet alleen keukens die wij van een nieuwe lak voorzien. Wat denkt u van badkamermeubels, dressoirs of andere meubels, deze kunnen allen door spuiterij Jansen in hoogglans overgespoten worden. Ook ondernemers die bijvoorbeeld de complete winkelinrichting willen vernieuwen kunnen hun bestaande winkelinrichting volledig in hoogglans laten spuiten. Voor een referentie verwijzen wij u naar het Miele Inspirience Center waarvan Spuiterij Jansen het spuitwerk volledig voor rekening heeft genomen. Zo ziet u dat u niet alleen terecht kunt om uw keuken hoogglans te laten spuiten, maar u bent welkom met al uw meubels.

 

Hieronder enkele foto’s van een keukens die onlangs in hoogglans overgespoten zijn.