Keuken Spuiten | Zijdeglans
26813
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-26813,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Zijdeglans

‘Laat uw keuken in zijdeglans spuiten’

Wilt u uw keuken ook in zijdeglans over laten spuiten zoals vele andere tevreden klanten die u al voor gingen, neem dan contact op met het formulier of de gegevens aan de zijkant van de website. Wij zullen u dan een passende offerte maken om uw keuken in zijdeglans te laten spuiten.

Offerte Aanvragen

keuken-zijdeglans_0

Keuken zijdeglans spuiten

Zijdeglans is een afwerking waarvoor ook door veel mensen gekozen wordt. Spuiterij Jansen gebruikt in de ultramoderne spuiterij alleen tweecomponentenlakken van hoogwaardige kwaliteit zodat u keuken er perfect uit komt te zien. Keukenkastjes en producten van MDF, metaal, hout en kunststof kunnen prima in zijdeglans overgespoten worden zodat deze aan een tweede leven kunnen beginnen.

Met kleur bepaalt u het karakter van uw keuken. Het kan natuurlijk zo zijn dat u na enkele jaren genoeg heeft van uw bestaande keuken en dat u op zoek bent naar iets anders. Denk er dan ook eens aan uw bestaande keuken in zijdeglans te laten spuiten. Het overspuiten van uw keuken is een goedkoper alternatief voor een nieuwe keuken en uw complete ruimte krijgt hierdoor een nieuwe uitstraling.

De objecten worden zo veel mogelijk liggend overgespoten en de voor- en achterkant van uw keukenkastjes worden apart behandeld voor het beste resultaat. De keuze voor een kleur is volledig aan u. Spuiterij Jansen is dankzij de eigen mengmachines elke gewenste kleur te produceren en uw keuken zal exact in de juiste kleur in zijdeglans gespoten worden.

Keuken zijdeglans overspuiten

Wit, zwart, groen of geel, we kunnen uw keuken in alle gewenste kleuren in zijdeglans spuiten. Zoals u wellicht weet heeft interieurspuiterij Jansen twee locaties, één in Nuenen, Noord-Brabant en één in Kinrooij, België. Uw keuken kan natuurlijk niet op locatie in zijdeglans gespoten worden, maar dat gebeurt in onze uiterst professionele meubelspuiterij. U kunt ervoor kiezen uw keukenkastjes naar ons toe te brengen, maar op verzoek kunnen wij uw keuken ook ophalen en afleveren nadat deze in zijdeglans gespoten is.

keuken-zijdeglans-overspuiten

Zijdeglans Spuitwerk

Keukens zijn niet de enige meubels die wij in zijdeglans kunnen spuiten. Interieurspuiterij Jansen is al jaren een betrouwbare partner voor al uw meubels, maar wij kunnen bijvoorbeeld ook complete winkelinterieurs overspuiten. Ook voor industrieel zijdeglans spuitwerk bent u bij spuiterij Jansen aan het juiste adres.

Van alle meubels die wij dagelijks van een nieuwe lak voorzien, wordt het meeste gekozen voor hoogglans en zijdeglans afwerkingen. Om u een klein beetje een inzicht te kunnen geven in de kwaliteit die wij leveren, hebben we hieronder voor u enkele afbeeldingen geplaatst waarin voorwerpen in zijdeglans gespoten zijn.

Hieronder enkele voorbeelden van keukens die in zijdeglans overgespoten zijn: