Keuken Spuiten | Wie we zijn
57
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-57,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
 

Wie we zijn

Naamloos-7

HISTORIE

In 1979 begon Mari Jansen als eenmansbedrijf in een huurpand in Gerwen. Het bedrijf was voornamelijk toegespitst op lakken en logen.

Tien jaar later verhuisde Jansen naar een zelfgebouwd pand op industrieterrein Eeneind in Nuenen . Inmiddels hield het bedrijf zich alleen maar bezig met het lakken van gebruikte en nieuwe meubelen. Het MDF had zijn intrede gedaan en daar is Jansen toen direct op ingesprongen.

In 1997 opende Jansen een tweede vestiging in Kinrooi België. Sinds de oprichting neemt de heer Schuts samen met de heer Jansen de bedrijfsvoering voor zijn rekening.

In 2009 verhuisde de vestiging in Nuenen weer naar een nieuwe locatie aan de Collse Heide 4 in Nuenen.

Of het nu gaat om hoogglans- zijdeglans, metallic, marmer, craquelé of andere effecten en bewerkingen. Bij interieurspuiterij Jansen kunt u voor alle soorten spuitwerk terecht. Ook diversen materialen zoals hout, MDF, kunststof, metaal en glas lenen zich prima voor een behandeling bij interieurspuiterij Jansen.

 

VESTIGINGEN IN NEDERLAND EN BELGIË

Interieurspuiterij Jansen heeft twee vestigingen Een in Nuenen en een in Kinrooi België. In Nuenen is pas het nieuwe en hypermoderne pand betrokken. Dit nieuwe en zelfgebouwde pand telt maar liefst 2500 m2.

De spuiterij in België hebben we in 2007 uitgebreid hebben naar een totaal van 2200 m2. Het team bestaat totaal uit ± 22 vakmensen, verdeeld over de twee vestigingen.

 

 

ONZE LAKKEN

Interieurspuiterij Jansen werkt uitsluitend met hoogwaardige kwaliteits lakken. We informeren u graag over de internationale DIN/NEN normen waaraan Interieurspuiterij Jansen voldoet.

 

VOOR WIE?

Interieurspuiterij Jansen werkt voor zowel bedrijven als particulieren. Bedrijven als interieurbouwers, binnenhuisarchitecten, standbouwers en andere creatieven hebben aan Jansen een betrouwbare partner. Interieurspuiterij Jansen levert kwaliteit en zorgt dat u niet in uw hemd staat bij uw klanten.

Ook werkt Jansen veel voor particulieren. Men wil het huis gaan opknappen of een grote schoonmaak houden. Dit is dan ook een uitgelezen moment om je keuken en interieur te voorzien van een andere kleurtje. En perfect alternatief om de keuken en meubels een tweede ronde te gunnen. Een professionele spuitbeurt in een naar wens gekozen kleur en lakafwerking doet dan wonderen!

Nuenen

HET PAND

Interieurspuiterij Jansen is sinds de zomer van 2009 gevestigd in een hypermodern pand aan de Collse Heide 4 in Nuenen. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.500 m2.

Het kantoor is verdeeld over twee bouwlagen en heeft een oppervlakte van 2 x 250 m2. Interieurspuiterij Jansen heeft hier de beschikking over drie kantoorruimtes, een showroom, een kantine en een was-en toiletruimte

 

SPUITERIJ

De spuiterij in onderverdeeld in vijf afdelingen. Voorin is een opslagruimte voor de aan- en afvoer van goederen en te spuiten producten. Daarnaast bevindt zich de droogruimte waar de gelakte producten kunnen drogen. Deze afgesloten ruimte beschikt over een automatische luchtcirculatie. In onze interieurspuiterij in Nuenen hebben we vier cabines om stukken in zijdeglas over te spuiten. We beschikken ook over een eigen kleurmakerij waar we iedere kleurcombinatie kunnen ontwikkelen.

In drie grote gesloten cabines worden stukken in hoogglans overgespoten. In deze cabines voor hoogglans wordt de luchtcirculatie met een computer geregeld. De schuurafdeling maakt de interieurspuiterij compleet. Uw stukken worden hier zowel handmatig als machinaal geschuurd.

 

VOLAUTOMATISCHE LAKSTRAAT: INGERICHT OP GROTE SERIES

Sinds april 2012 heeft Interieurspuiterij Jansen het toch al imposante machinepark verder uitgebreid met een volautomatische lakstraat. Een voor de regio Zuidoost-Brabant unieke faciliteit die onze klanten de nodige voordelen biedt. In prijstechnisch opzicht, maar ook als het gaat om efficiency, snelheid en productiegrootte. De met vier spuitkoppen en een geavanceerde afzuiginstallatie uitgeruste machine biedt namelijk ongekende mogelijkheden voor het in grote series spuiten van de meest uiteenlopende materialen. De voor Interieurspuiterij Jansen zo kenmerkende hoge kwaliteit blijft daarbij uiteraard gewaarborgd. En wat nog mooier is: op korte termijn zal onze laatste aanwinst worden verlengd met een hypermoderne droogtunnel. Een faciliteit die ons bedrijf op een nóg hoger peil zal trekken! Wij houden u natuurlijk op de hoogte.

Herentals

SPUITERIJ

Sinds 1 oktober 2014 beschikt Interieurspuiterij Jansen over een tweede filiaal in België. Per genoemde datum bent u voor al uw lakwerkzaamheden voortaan ook van harte welkom aan de Saffierstraat 5 in Herentals (gebouw 7A). Met de opening van deze vestiging, centraal gelegen binnen de regio Antwerpen, is onze capaciteit wederom verder vergroot en zijn we nóg beter in staat om u snel en op maat te bedienen.

Herentals

Kinrooi

HET PAND

Interieurspuiterij Jansen is sinds de zomer van 1997 gevestigd in een pand aan de Leuerbroek 1037 in het Belgische Kinrooi. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.200 m2.

 

SPUITERIJ

De spuiterij in onderverdeeld in 4 afdelingen. Voorin is een opslagruimte voor de aan- en afvoer van goederen en te spuiten producten. In onze interieurspuiterij in Kinrooi hebben we drie cabines om stukken in zijdeglas te spuiten. We beschikken net zoals de vestiging in Nuenen over een eigen kleurmakerij waar we iedere kleurcombinatie kunnen ontwikkelen.

In twee grote gesloten cabines worden stukken in hoogglans overgespoten. In deze cabines voor hoogglans wordt de luchtcirculatie met een computer geregeld. De schuurafdeling maakt de interieurspuiterij compleet. Uw stukken worden hier zowel handmatig als machinaal geschuurd.

Kinrooi