Keukendeurtjes spuiten

Herkent u dit? Uw keuken begint wat slijtage te vertonen en u bent eigenlijk ook uitgekeken op de uitstraling ervan. De keuken functioneert echter nog goed en ook de indeling is naar wens, dus het volledig vervangen van de keuken vindt u zonde.
Een keukenrenovatie is dan een goede oplossing; met enkele simpele aanpassingen lijkt uw keuken weer als nieuw. Uw keukendeurtjes spuiten of beitsen in een andere kleur is een relatief eenvoudige oplossing en geeft direct een groots resultaat. Voeg daar nieuwe handgrepen en accessoires aan toe en uw keuken heeft weer een geheel nieuwe uitstraling.

Keukendeuren spuiten? Natuurlijk bij Spuiterij Jansen

Ongeacht of u een hardhouten keuken heeft, een mdf keuken of een met folie beklede keuken; u kunt alle soorten keukendeurtjes laten spuiten bij Spuiterij Jansen. Qua kleur en afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos. In onze showroom kunt u duizend-en-één verschillende kleuren, glansgraden en andere afwerkingen komen bekijken. Zit uw gewenste lak of beits daar toch niet bij? Geen probleem: met onze mengmachine kunnen wij elke denkbare lak voor u samenstellen.

Zodra het plan voor uw keuken helder is, maken we een afspraak voor het laten overspuiten. U kunt de keukendeurtjes zelf in onze spuiterij komen brengen, maar u kunt het transport ook aan ons overlaten. Onze vakmensen staan vervolgens garant voor een onberispelijk resultaat. Zij werken met professionele apparatuur en zijn gespecialiseerd in keukendeuren spuiten. Zij zorgen er dan ook voor dat alle deurtjes er weer puntgaaf uitzien en bovendien weer goed beschermd zijn tegen vocht en temperatuurwisselingen. Zo kan uw keuken weer jaren mee.

Bereken direct uw prijs of neem contact op

Bent u benieuwd naar wat het overspuiten van uw keukendeurtjes kost? Op onze website kunt u in enkele minuten een berekening laten maken. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wilt u eerst wat meer informatie ontvangen, of een kijkje komen nemen in onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.