Keukens overspuiten

In de meubelspuiterij van Interieurspuiterij Jansen kunnen allerlei typen meubels gespoten worden. Een van de meest gevraagde objecten om te spuiten zijn keukens. Mensen die graag een nieuwe uitstraling aan hun keuken willen geven, maar niet flink in de buidel willen tasten voor een nieuwe keuken, kunnen bij onze meubelspuiterij terecht. Keukens spuiten heeft zich namelijk ontwikkeld tot een van de specialiteiten van onze meubelspuiterij.

De keuken is een ruimte in uw huis waar u de nodige tijd doorbrengt. Als uw bestaande keuken zijn beste tijd wel gehad heeft, kunt u een nieuwe keuken aanschaffen, maar ook uw bestaande keuken een grondige opknapbeurt in onze meubelspuiterij geven. In de hypermoderne meubelspuiterij wordt uw keuken vakkundig van een nieuwe kleur voorzien. In de meubelspuiterij hebben wij de beschikking over een professionele mengmachine zodat de door u gewenste kleur lak altijd mogelijk is. In onze meubelspuiterij kunnen wij uw keuken in verschillende lakafwerkingen overspuiten. Hieronder hebben wij deze afwerkingen beschreven.

KEUKEN HOOGGLANS SPUITEN?

Wij merken dat tegenwoordig steeds meer kiezen om de keuken in hoogglans te laten overspuiten. Hoogglans geeft een schitterende moderne uitstraling aan uw ruimte. In onze professionele meubelspuiterij zijn wij onder andere gespecialiseerd in het hoogglans spuiten van uw keuken. Net zoals bij de andere lakafwerkingen worden uw keukenkastjes veelal liggend gespoten nadat deze grondig geschuurd zijn. Met de eigen mengmachines in onze meubelspuiterij zijn alle kleuren hoogglans mogelijk. Wij kunnen niet op locatie spuiten, dus op verzoek kan uw keuken ook opgehaald en teruggebracht worden.

KEUKEN ZIJDEGLANS SPUITEN?

Ook zijdeglans is een lakafwerking waarvoor veel gekozen wordt in onze meubelspuiterij. Een zijdeglans keuken is iets minder uitgesproken dan hoogglans, maar is zeker zo stijlvol. Uw complete ruimte krijgt een nieuwe uitstraling als uw keukenkastjes in zijdeglans gespoten zijn. Door uw keuken in onze meubelspuiterij in zijdeglans te laten spuiten, krijgt uw keuken niet alleen een tweede leven, maar u bespaart ook veel geld. Uw keuken over laten spuiten is het alternatief voor een dure nieuwe keuken.

KEUKEN BEITSEN?

Uw houten keukenkastjes kunnen in onze meubelspuiterij ook gebeitst worden. Bij het beitsen van uw keuken spuiten wij een dekkende of transparante laklaag op uw houten keukenkastjes waarmee de structuur van het hout zichtbaar blijft. Binnen onze meubelspuiterij kan gekozen worden voor allerlei effecten en structuren waarmee niet alleen de uitstraling, maar ook de bescherming van uw keuken verbeterd.

Wilt u uw keuken in onze meubelspuiterij laten spuiten? Neem dan contact op voor een afspraak zodat wij u een passende offerte kunnen doen.Uw houten keukenkastjes kunnen in onze meubelspuiterij ook gebeitst worden. Bij het beitsen van uw keuken spuiten wij een dekkende of transparante laklaag op uw houten keukenkastjes waarmee de structuur van het hout zichtbaar blijft. Binnen onze meubelspuiterij kan gekozen worden voor allerlei effecten en structuren waarmee niet alleen de uitstraling, maar ook de bescherming van uw keuken verbeterd.

Wilt u uw keuken in onze meubelspuiterij laten spuiten? Neem dan contact op voor een afspraak zodat wij u een passende offerte kunnen doen.