Bereken hier wat het overspuiten van uw keuken kost

Wilt u graag uw keuken laten opknappen en is uw budget hierbij leidend? Vraagt u zich af of onze keukenspuiterij prijzen overeenkomen met wat u in gedachten heeft? Wij zijn graag transparant over onze tarieven en hebben daarom onderstaande calculator voor u ontwikkeld. Hiermee berekent u binnen enkele minuten wat uw keuken overspuiten kost.

Kosten keuken spuiten

De kosten van het laten spuiten van uw keuken hangen af van verschillende factoren. Allereerst kijken we naar het aantal vierkante meters dat overgespoten moet worden. Bedenk daarbij ook of enkel de voorkant van de deurtjes en lades moet worden overgespoten, of ook de achterkant. Daarnaast is de detaillering op de frontjes van invloed: zijn deze vlak of hebben ze een profiel? Een derde factor is of er beschadigingen aanwezig zijn die eerst gerepareerd dienen te worden. Tot slot kan de door u gewenste afwerking nog van invloed zijn op de prijs.

Bereken direct uw prijs

Met onderstaande calculator kunt u de prijs berekenen voor het laten spuiten van uw keuken. Door alle velden zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, heeft u direct een helder overzicht van de kosten. Zo weet u binnen enkele minuten of het laten overspuiten van uw keuken binnen uw budget past.
Heeft u specifieke wensen, bent u nog niet zeker welke afwerking u wenst of heeft u andere vragen? U bent ook van harte welkom om in onze showroom de gewenste kleur en afwerking te komen uitkiezen.